Teatrul Ion Creanga prezinta Cartierul Povestilor

Teatrul Ion Creanga te invita sa descoperi Cartierul Povestilor, un spectacol interactiv si plin de culoare, dedicat picilor cu varsta peste 4 ani.

Un concept inedit, care a calatorit cu succes la festivaluri din Israel, Franta, Singapore si Romania, Cartierul Povestilor revine in programul Teatrului Ion Creanga, in stagiunea estivala 2015, intr-o varianta adaptata, realizata cu sprijinul Ambasadei Statului Israel la Bucuresti.

Spectacolul propune o forma speciala de teatru, care imbina contraste: inauntru – in afara, mare – mic, text si improvizatie. Povesti, mituri si situatii familiare, abordate altfel, sunt reasezate intr-un spatiu de joc miniatural: 5 casute fantastice, ale caror musafiri devin spectatori si actori.

Spectacolul va avea loc in aer liber, la sediul administrativ al Teatrului Ion Creanga (Str. General Constantin Budișteanu, nr. 24, Sector 1), in zilele4 si 5 iulie, la orele 10.00, 11.00 si 21.00. Pentru fiecare reprezentatie, Teatrul va pune in vanzare 15 bilete pentru copii, accesul adultilor fiind gratuit. Biletele se pot achizitiona la Casa de Bilete din Piata Amzei, nr. 13 si in reteaua Eventim, sau la sediul magazinelor partenere.

Afla mai multe pe site-ul Teatrul Ion Creanga si pe pagina oficiala de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s