Festivalul Teatru, Strada si Copil – partea a doua

Teatrul Tandarica revine cu a doua parte a Festivalului International Teatru, Strada si Copil, care se va desfasura in perioada 01 – 05 iulie, la Teatrul Itinerant Tandarica din Parcul Herastrau (intrarea principala din Piata Charles de Gaulle) si la Anima Studio de Teatru si Arta Contemporana al Teatrului Tandarica (Str. Eremia Grigorescu nr. 24, etaj 4).

In cele 5 zile de festival, pot fi vizionate spectacole de teatru pentru copii si pentru adulti, sustinute de trupe din Bucuresti si din strainatate. Teatrul Tandarica, Teatrul Excelsior si companiile independente: Crina&Co – Crina Zvoboda, Compania Qui Peut si Compania Muschetarii vor juca pentru cei mici cele mai iubite spectacole. Small Theatre Company din Vidin, Bulgaria va sustine in zilele de 03 si 04 iulie, special pentru festival, doua reprezentatii ale spectacolului „Din Turn”, o comedie ce discuta raportul dintre omul contemporan si natura intr-un limbaj naiv si exuberant.

De asemenea, in cadrul Festivalului International Teatru, Strada si Copil, se vor juca si spectacole pentru adulti precum: „Crina&Co in a funny Show” – un spectacol interactiv, cu mult umor, „Punguta de doi bani” – spectacol care a primit premiul pentru cel mai bun spectacol de animatie in cadrul Galei Absolventilor UNATC 2015 – master si „Play Shakespeare” – un spectacol nonverbal, o parabola ce reinterpreteaza intr-o cheie moderna mitul lui Hamlet si bine cunoscuta poveste a lui Romeo si a Julietei sale.

Organizat de Teatrul Tandarica, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al Consiliului General al Municipiului Bucuresti si sub egida ASSITEJ International, Festivalul International Teatru, Strada si Copil se desfasoara in cadrul Stagiunii de Vara si este unul dintre evenimentele care marcheaza Aniversarea de 70 de ani a Teatrului Tandarica.

Scopul festivalului este acela de afacilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care Teatrul Itinerant Tandarica se va afla, pe toata perioada verii, in cele mai importante parcuri din Bucuresti.

Poti consulta programul Festivalului Teatru, Strada si Copil aici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s