Teatrul Ion Creanga deschide stagiunea estivala!

Teatrul Ion Creanga organizeaza, in perioada 11 iulie – 27 septembrie, stagiunea estivala „VaraTIC: Miniteatru in Amfiteatru”, un program de teatru in aer liber pentru copiii cu varsta sub 6 ani.

Desfasurat in gradina Casei Eliad (Bd. Mircea Voda, nr. 5), intr-un amfiteatru colorat si primitor, programul le ofera celor mici ocazia sa se bucure de reintalnirea cu universul personajelor preferate.

Astfel, dupa o perioada in care spectacolele s-au vazut exclusiv in mediul digital, iar device-urile ne-au ajutat sa ramanem conectati, teatrul revine pe scena: live, cu interpretari pline de energie, cu experiente care imbogatesc imaginatia si dezvolta simtul estetic al celor mai tineri spectatori.

Nu doar cei mici sunt invitati sa se bucure de programul VaraTIC, ci si parintii, sesiunile de teatru in aer liber fiind o modalitate ideala de petrecere a timpului liber in familie si o oportunitate pentru parinti de a se conecta la bogatia emotiilor si starilor experimentate de copii pe durata vizionarii unui spectacol.

Incepand din weekendul 11-12 iulie, Amfiteatrul VaraTIC gazduieste in fiecare sambata si duminica o serie de titluri indragite din repertoriul Teatrului Ion Creanga, printre care: Punguta cu doi bani, ImpreLuna, Amintiri intr-o valiza, Pinguinii melomani sau Fara frica.

Spectacolele sunt programate la orele 10:00 si 19:00, iar numarul de bilete puse in vanzare este limitat.

Programul lunii iulie: 

  • Sambata, 11 iulie, orele 10:00 si 19:00, „Punguta cu doi bani” (3-6 ani)
  • Duminica, 12 iulie, orele 10:00 si 19:00, „Pernuta somnoroasa” (sub 3 ani)
  • Sambata, 18 iulie, orele 10:00 si 19:00, „Amintiri intr-o valiza” (2-5 ani)
  • Duminica, 19 iulie, orele 10:00 si 19:00, „Pinguinii melomani” (3-6 ani)
  • Sambata, 25 iulie, orele 10:00 si 19:00, „Prostia omeneasca” (+4 ani)
  • Duminica, 26 iulie, orele 10:00 si 19:00, „Fara frica” (3-6 ani)

Pentru a asigura siguranta participantilor la spectacolele din cadrul stagiunii estivale – atat a publicului, cat si a artistilor, tehnicienilor si tuturor celor din echipa de organizare – programul si spatiul Amfiteatrului VaraTIC au fost gandite in concordanta cu normele si masurile impuse de autoritati pentru a reglementa desfasurarea activitatilor culturale in conditii de siguranta sanitara (organizarea triajului epidemiologic la intrarea in spatiul amfiteatrului, reducerea numarului de locuri cu respectarea distantarii sociale, dezinfectarea frecventa a suprafetelor si echipamentelor etc.).

Biletele pentru spectacole sunt disponibile online, pe site-ul entertix.ro sau myticket.ro (pret bilet adult – 34,99 lei; pret bilet copil – 27,99 lei) si pot fi achizitionate in pachete de cate 2, 3, respectiv 4 bilete (pentru familii), pentru a permite mentinerea unei distante de minimum 2 metri intre fiecare familie sau grup de spectatori.

Mai multe detalii se gasesc pe teatrulioncreanga.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s