Probleme de sanatate cauzate de cazaturile din copilarie

Probleme de sanatate cauzate de cazaturile din copilarie

Cazaturile sunt foarte frecvente in randul copiilor, mai ales in parc, cand cei mici alearga, sar, se catara pe unde apuca. In mare parte, nu ar trebui sa ne ingrijoreze. Totusi, este bine sa stii ca unele dintre cazaturile din copilarie pot provoca traumatisme care tin pana la varsta adulta. Despre problemele cauzate de cazaturi si cum le putem rezolva iti spunem acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

„Am constatat, de-a lungul timpului, ca aceste traumatisme ale noadei sunt foarte frecvente. Cred ca nu e copil care sa nu-si fi luat cel putin o cazatura zdravana pe noada”, spune dr. Stefan Tiron, medic primar ortoped, specialist in ozonoterapie.

Tot el ne avertizeaza de consecintele cazaturilor din copilarie. Astfel, aflam ca un traumatism la nivelul noadei poate duce la probleme in zona lombare si la nivelul sacrumului, probleme care ne pot afecta si la varsta adulta.

De aceea, cazaturile mai puternice trebuie monitorizate si analizate, pentru a depista astfel de traumatisme. In cazul unei astfel de cazaturi, dr. Stefan Tiron propune ca solutie ozonoterapia. Afla mai multe despre acest tratament, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s