Teatrul de Animatie Tandarica anunta inceperea Festivalului ImPuls 2017

Teatrul de Animatie Tandarica anunta inceperea Festivalului ImPuls 2017

Teatrul de Animatie Tandarica anunta inceperea Festivalului International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls 2017. A XIII-a editie va avea loc in perioada 17-27 noiembrie 2017. Iata noutatile editiei.

Festivalul se adreseaza tuturor varstelor si aduce in atentia publicului roman diferite stiluri ale teatrului contemporan de animatie si ale teatrului vizual din lume.

ImPuls, cel mai important festival de teatru de animatie din Romania, iti ofera oportunitatea de a vedea 32 de spectacole din China, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia si Romania, extrem de diferite stilistic in care se combina, ingenios, ultimele tehnici in materie de teatru vizual si se folosesc mai multe tipuri de animatie.

Gaseste mai multe informatii despre festival si despre program, pe pagina de Facebook ImPuls.

Copiii pot participa la atelierele de jocuri teatrale si constructie de marionete si la workshopul interactiv Micul print – o intamplare, in cadrul caruia vor parcurge timp de o saptamana o serie de ateliere de lucru cu marioneta si ii vor da viata prin senzori ce le permit accesul in lumea 3D.

Un program bogat, cu multe evenimente inedite, spectacole pentru copii si pentru adulti, conferinte, lansari de carte, vizionare de filme, intalniri intre creatorii si consumatorii de teatru si, dupa cum spune Domnul Calin Mocanu, directorul Teatrului Tandarica: „In mod cert un festival este o oportunitate a comunicarii. Asta am si convenit cu colegii mei la intalnirile pe care le-am avut. Comunicarea intre noi, parteneriate care sa ridice unele teatre, sau daca nu le ridica, sa le ajute sa faca un schimb de experienta la modul concret. Adica sa aduca regizori si scenografi si sa lucreze impreuna doua teatre la un singur proiect. Avem nevoie de comunicarea internationala, network-ul, posibilitatea de a fi selectati in festivaluri.”

Festivalul ImPuls, este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Teatrul de Animatie Tandarica, in parteneriat cu UNIMA Romania si ASSITEJ Romania.

ImPuls este un festival concurs strict profesional, dedicat publicului din toate categoriile de varsta, unde sunt consolidate si promovate tendintele contemporane ale teatrului vizual si de animatie din tara si din strainatate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s