Concert de colinde, jazz si muzica de film, cu Spirit Brass Ensemble

Spirit Brass Ensemble invita sucevenii si botosanenii la un altfel de concert de Craciun, unde acestia vor avea ocazia sa asculte colinde americane, jazz si muzica de film.

Asociatia Culturala Croitoru pro Enescu organizeaza concertul Spirit Brass Ensemble, in urmatoarele zile:

  • 9 decembrie 2017, ora 19:00 – Casa de cultura a Sindicatelor Suceava
  • 10 decembrie 2017, ora 18:30 – Casa de cultura a Sindicatelor Botosani

Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Sindicatelor .

Spirit Brass Ensemble aduna laolalta muzicieni din diferite orchestre, cu dorinta de a perfectiona cantatul in ansamblul de brass din Romania. Mergand pe directia impusa de German Brass, Mihai Ceascai, a infiintat in cadrul departamentului de muzica de camera de la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Romanian Young Brass. Ansamblul s-a perfectionat sub indrumarea unor instrumentisti de elita din Europa si din Statele Unite ale Americii.

Muzicienii din Romanian Young Brass au evoluat ajungand muzicieni Spirit Brass Ensemble si in orchestrele nationale din tara si din strainatate. In 2009 ansamblul a participat la Festivalul International George Enescu.

Din 2010, Romanian Young Brass a devenit Spirit Brass Ensemble, odata cu absolvirea tinerilor studenti, devenind prin alaturarea si altor muzicieni, cea mai buna orchestra de profil din tara.

Spirit Brass Ensemble abordeaza un repertoriu vast, incepand cu perioada Baroca pana la muzica secolului 20, muzica de jazz, de film, inclusiv repertoriu folk.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s