Vino sa vezi cele mai bune filme de familie, la KINOdiseea 2017!

Vino sa vezi cele mai bune filme de familie, la KINOdiseea 2017!

Cea de-a IX-a editie a Festivalului international de film pentru publicul tanar, KINOdiseea, va avea loc la Bucuresti, intre 9 si 15 noiembrie 2017. Iata ce noutati vei putea urmari cu cei dragi.

Timp de opt ani, KINOdiseea a adus in atentia publicului cele mai noi si apreciate filme pentru copii, premiate la festivaluri internationale, productii educative, care nu intra de obicei in reteaua de distributie clasica.

Anul acesta, vor avea loc doua competitii de lungmetraje:

  • KINOdiseea Junior, care aduce pe marile ecrane de la Cinema Muzeul Taranului, Cinema Eforie, Cinema Pro si in cortul KINOdiseea din Piata Universitatii 11 filme dedicate copiilor intre 3 si 14 ani, parintilor si profesorilor.
  • KINOdiseea Youth, in a carei selectie oficiala sunt incluse sase titluri pentru tinerii de peste 15 ani si cinefili, care vor fi proiectate la Cinema Eforie intre 10 si 12 noiembrie.

Festivalul include si cinci competitii de scurtmetraje, pentru diferite grupe de varsta, care vor putea fi urmarite pe 11 si 12 noiembrie, la Sala Multimedia de la Muzeul Grigore Antipa.

Filmele de la KINOdiseea 2017

Gala de deschidere va avea loc la Cinema Muzeul Taranului, pe 9 noiembrie, ora 19:00, cu unul dintre cele mai premiate filme ale anului, in festivalurile de film dedicate publicului tanar – Inima in Braille/ Heartstrings, in regia lui Michel Boujenah.

Printre cele 11 filme selectate in competitia KINOdiseea Junior se numara: Vara lui 1993/ Summer 1993, Imblanzitorul de reni/ Cloudboy, Fata din Loch Anzi/ The girl down Loch Anzi, Cuernavaca.

In competitia KINOdiseea Youth (+15) pot fi urmarite sase productii noi, printre care: Cand ai 17 ani/ Being 17, Ramas bun, Berlin/ Goodbye Berlin, Sange de lapon/ Sami Blood.

Mai multe detalii despre filmele din competitie si programul festivalului gasesti pe site-ul www.kinodiseea.ro/.

Acces si Bilete

La proiectiile de la 10:00 si 12:00, de luni pana vineri de la Cinema Eforie, Cinema Muzeul Taranului si Cinema Pro, intrarea este libera. La toate proiectiile din cortul KINOdiseea si Sala Multimedia a Muzeului Grigore Antipa, intrarea este de asemenea libera. Rezervarile se pot face pe www.kinodiseea.ro.

Pentru celelalte proiectii de seara si din weekend, biletele sunt puse in vanzare pe www.eventbook.ro/program/kinodiseea la pretul de 5 lei pentru copii si 10 lei pentru adulti. Toate grupurile scolare (mai mult de 5 persoane) se bucura de intrare libera, in urma unor rezervari prealabile pe site-ul festivalului sau la adresa rezervari@kinodiseea.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s