Taticule, esti un Supererou!

Taticule, esti un Supererou! Ma salvezi de fiecare data si esti mereu langa mine. Lasa-ma sa iti spun toate motivele pentru care te iubesc!

Te iubesc pentru ca esti curajos. Chiar si atunci cand iti faci griji pentru mine sau pentru familie, nu ma lasi sa te vad ingandurat. Nu mi-e frica de nimic cand esti prin preajma si stiu ca ma vei apara de orice rau.

Te iubesc pentru ca ma faci sa rad. Te joci cu mine, impreuna avem glumele noastre, ce o mai „exaspereaza” pe mama din cand in cand si imi esti prieten.

Te iubesc pentru ca esti puternic. De fiecare data cand oboseam, stiam ca bratele tale ma asteapta. Si nu doar atat, dar esti atletul meu preferat. Cu tine am urcat pe munte, am facut drumetii si intreceri.

Te iubesc pentru ca esti cald si afectuos. Poate ca nu stiai ca asa va fi, dar, din momentul in care m-ai tinut pentru prima oara in brate, te-ai luminat la fata. De atunci, m-ai iubit neconditionat si ai fost eroul meu. Si asa va fi mereu, taticule.

In fiecare an, in a doua duminica a lunii mai, sarbatorim Ziua Tatalui. I-ai spus astazi cat de mult inseamna pentru tine?

Autor articol: Oana Anghel – Editor Web Itsy Bitsy FM

sursa foto: freedigitalphotos.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s