Tarzan 3D – din jungla in cinematografe

Vorbeste cu maimutele, se leagana din liana in liana si locuieste in jungla. Cine sa fie oare? Binecunoscutul Tarzan vine in cinematografele din Romania, intr-o aventura spectaculoasa!

Din 28 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane animatia Tarzan 3D, povestea indragitului personaj care a invatat sa traiasca in salbaticie si sa inteleaga limbajul animalelor.

Un grup de maimute il adopta pe micul Tarzan, singurul supravietuitor al unui accident aviatic. Baietelul creste alaturi de ele, invata sa se comporte asemenea lor si uita de existenta sau normele sociale ale oamenilor.

Abia 10 ani mai tarziu, Tarzan o cunoaste pe frumoasa si curajoasa exploratoare, Jane Porter, de care se indragosteste imediat.

Totodata, descopera ca nu toti oamenii sunt ca ea si ca animalele au un motiv intemeiat sa se teama de aceste creaturi pe doua picioare. Pentru a-si apara atat familia, cat si femeia iubita, Tarzan va trebui sa se foloseasca atat de ce a invatat in copilarie, in jungla, cat si de atuurile sale omenesti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s