Targ de cadouri la Muzeul Satului: Daruri de Mos Nicolae

Targ de cadouri la Muzeul Satului: Daruri de Mos Nicolae

Intre 1 si 3 decembrie 2017, Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” din Bucuresti organizeaza un targ de cadouri dedicat sarbatorii Sfantului Ierarh Nicolae. Targul reuneste mesteri populari din toata tara, oferindu-le vizitatorilor prilejul de a cumpara un cadou traditional cu ocazia apropiatelor sarbatori de iarna.

Evenimentul se va desfasura in incinta muzeului si va prezenta o gama larga de obiecte realizate manual, printre care papusi, icoane, oua incondeiate, instrumente muzicare, tesaturi, impletituri, cojoace, vase de ceramica, sculpturi in lemn si multe altele. Toate obiectele sunt realizate manual de mesteri populari din Bucuresti si din tara, iar vizitatorii vor avea ocazia de a pleca de la târg cu un obiect traditional autentic, pe care sa il ofere cadou celor dragi.

De asemenea, avand in vedere ca nu toti copiii au posibilitatea de a se bucura de sarbatori, vizitatorii (si nu numai) vor putea sa doneze, in perioada 29 noiembrie – 15 decembrie, diverse obiecte – hainute, jucarii, rechizite, carti – pentru copiii din satul Poiana Negustorului, un sat izolat din judetul Bacau.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s