Camelia Capitanu lanseaza parfumul „Poarta Romania”

Camelia Capitanu lanseaza parfumul „Poarta Romania”

Pe 28 noiembrie, de la ora 18:30, la Hala cu Flori, Bucuresti, vom descoperi cum pot incapea intr-o sticluta: un camp de flori, o seara in casa bunicilor si o plimbare pe ulita satului.

Primul parfum care miroase a Romania, este semnat de Camelia Capitanu si realizat alaturi de YPArtisan Parfums. In compozitia lui se regasesc doar flori si miresme de pe teritoriul tarii noastre.

Evenimentul de lansare este caritabil, iar parfumul poate fi achizitionat intr-o serie limitata cu sticlutele pictate manual, la un pret special de lansare. Profitul obtinut va fi donat in totalitate Asociatiei Merci Charity Boutique in sprijinul Caravanei „Zana Merciluta”. De asemenea, toti cei prezenti pot face donatii pentru cauza sustinuta si intr-o urna speciala pe care o vom avea la eveniment.

Despre parfumul Poarta Romania:

Parfumul Poarta Romania este creat in colaborare cu Raluca Vasile, parfumier certificat pe plan international, care in prezent a lansat prima colectie de parfumuri unicat cu ADN romanesc.

„Ne-am dorit sa cream o identitate olfactiva, un parfum care ne poarta pe meleagurile romanesti, din orice colt de lume ne-am afla. Din acest motiv, Poarta Romania este parfumul de acasa.” (Camelia Capitanu & Raluca Vasile)

La fiecare pulverizare infloreste o stare de bine, caci parfumul este un buchet de esente 100% naturale, cu efect terapeutic. Sticluta acestuia reprezinta un bust feminin, conceput si pictat manual de catre Cristina Florea – artist plastic, fiind inspirata de motive din cultura Cucuteni.

Parfumul este „imbracat” in straie realizate manual de artistii talentati de la CHLOR folosind aceleasi materiale si tehnici urmate de strabunii nostri.

Cauza caritabila:

Caravana „Zana Merciluta” este un cabinet stomatologic mobil al Asociatiei Merci Charity Boutique, care se deplaseaza in zonele rurale defavorizate sub sloganul „Vreau sanatate, pentru cei de la sate!”. Ea ofera copiilor izolati din zonele rurale, copii care mai mult au suferit decat au copilarit, servicii medicale, alimente, rechizite, hainute.

Cei care participa la eveniment vor darui Zambete Sanatoase pentru copiii din satele Romaniei si vor putea purta o fapta buna prin creatiile aduse de AtelierMerci.ro – de asemenea in beneficul „Zanei Merciluta”.

Seara se va incheia cu un recital de muzica romaneasca sustinut de artistii Madalina Luca- nai si Razvan Valcu- chitara si cu surprize parfumate pentru toti cei prezenti la eveniment.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s