Tandarica ImPuls: Peste 70 de evenimente!

Copiii, tinerii si adultii sunt asteptati la un mega-eveniment organizat de Teatrul Tandarica: Festivalul International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls. Editia de anul acesta, „Spectacole de colectie”, este cu totul speciala, intrucat va avea loc Gala Aniversara TANDARICA 70!

Timp de 12 zile, in perioada 7-18 noiembrie, cei mici si cei mari sunt asteptati cu peste 70 de evenimente, la spectacole de teatru sustinute de trupe din tara (Timisoara, Oradea, Sibiu, Cluj, Targu Mures, Galati, Iasi, Baia Mare, Brasov, Craiova si Bucuresti) si din strainatate (China, Bulgaria, Belgia, Spania, Italia, Polonia), la ateliere, conferinte si lansari de carte!

Nu vor lipsi nici decernarea premiilor de excelenta in animatia romaneasca, precum si o gala aniversara.

De asemenea, pe toata perioada festivalului, la sediul din Lahovari al Teatrului Tandarica vor fi prezentate, in cadrul expozitiei Calatoria lui Tandarica, marionete atent alese dintr-o istorie de 70 de ani a teatrului, papusi care marcheaza principalele repere in evolutia teatrului de animatie din Romania.

Editia din acest an a Festivalului International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls vine cu un nou concept, mai complex, tema fiind “Teatrul pentru copii si tineret fata in fata cu publicul sau”.

Odata cu inceperea acestei noi editii, Teatrul Tandarica anunta continuarea Campaniei DARUIESTE ZAMBETE, DONEAZA CARTI SI JUCARII, ce are ca scop colectarea de cadouri pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 si 18 ani, intrenati la Spitalele “Marie Curie” si “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti. Donatiile se pot face pana in data de 13 decembrie, la sediul din Lahovari.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s