Tabara online pentru profesori, organizata de Asociatia PlaYouth la finalul lunii martie

Asociatia PlaYouth organizeaza, in perioada 26-28 martie, proiectul pilot Tabara online pentru profesori – 10 ateliere pentru toate scenariile. 

Evenimentul se va desfasura online, pe Zoom, si este dedicat in special cadrelor didactice, care vor participa la 10 ateliere axate pe animatia socio-educativa, timp de 3 zile.

Jocul este activitatea fireasca si naturala a copiilor insa este si unul dintre instrumentele lor preferate de invatare. Prin joc informatia este absorbita mai usor, atentia ramane captata timp indelungat iar elevii devin aliatii tai la clasa. Ei s-ar putea juca cat este ziua de lunga insa au nevoie de indrumarea ta pentru ca jocurile sa fie utile, cu sens si sa se indrepte in directia potrivita intelegerii si integrarii informatiilor si cunostintelor noi.

Pentru a intelege mai bine si pentru a aplica cu succes stiinta jocului la clasa, in activitatile de zi cu zi – indiferent de scenariul in care se afla scoala.

Evenimentul va avea loc in perioada 26-28 martie (vineri, sambata si duminica) si va cuprinde sesiuni zilnice, in care profesorii vor invata aplicat cum sa creeze jocuri simplu si rapid, cum sa adapteze jocuri in mediul online, offline sau hybrid si cum sa le predea mai departe catre elevi sau catre colegi.

Cadrele didactice participante la tabara online:

  • vor crea jocuri si vor invata sa le adapteze pe cele pe care le cunosc deja, pentru a le face mai atractive pentru elevi;
  • vor invata sa lucreze cu fisa de joc;
  • vor invata cum sa-si actualizeaza metodele de lucru online, offline, hibrid;
  • vor capata experienta in animatia socio-educativa, pe care o pot aplica apoi si cu copii si cu adulti;
  • se vor reconecta cu colegii de breasla.

Participarea la eveniment costa 270 de lei, iar biletele sunt disponibile aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s