SwimTaxi BSC – un nou concept pentru copii, dedicat parintilor

 

Conceptul raspunde unei probleme reale a zilelor noastre: ne dorim tot ce este mai sanatos si mai bun pentru copiii nostri, dar nu reusim sa ne alocam suficient timp.

In categoria „bun si sanatos” pentru copii intra si sportul – inotul in mod special, indiferent de anotimp. In categoria „timp insuficient” pentru parinti intra drumurile, parcarile, asteptarile… si toate acestea la sfarsitul unei zile de lucru. Mergand mai departe, combinatia dintre cele doua conduce la supraaglomerarea bazinelor seara, ceea ce este mai putin placut si pentru copii si pentru instructori.

Echipa Bucharest Sport Club doreste sa ofere sansa cat mai multor copii sa creasca sanatosi si sa se dezvolte frumos, asa ca s-au hotarat sa dea o mana de ajutor parintilor, oferind ORA DE INOT CU TRANSPORT GRATUIT.

Pasii sunt simpli:

  1. Vorbeste cu vecinii, colegii si prietenii… ideal este sa formati o echipa de 6 copii, cu varste apropiate, care pot fi preluati din acelasi loc in zilele si la orele pe care le stabiliti.
  2. Intra pe site-ul http://www.cursuri-inot-copii.ro/swim-taxi-bsc.html si completeaza formularului  DORESC SwimTaxi
  3. Localizeaza-te pe harta Bucurestiului. Indiferent daca este o echipa formata sau daca este vorba doar despre copilul tau, prin localizare, vor vedea si alti parinti si se pot alatura, astfel incat sa gasiti un punct comun de intalnire.
  4. Apoi esti contactat de echipa Bucharest Sport Club si stabiliti impreuna orarul, numarul de sedinte, bazinul (Berry Fitness & Spa Berceni sau Iancului) si, in functie de acestea, pretul pentru intreaga echipa.

In zilele si la orele stabilite masina BSC va prelua copiii, cu sau fara un insotitor, si ii va duce la bazin. Antrenorii si instructorii de inot Bucharest Sport Club ii asteapta, ii ajuta sa se echipeze, desfasoara ora de inot, apoi ii ajuta sa se imbrace si sa se usuce. Apoi masina ii aduce inapoi in locul din care i-a preluat.

Insotitorul BSC va tine legătura cu parintii pe perioada transportului, prin intermediul unui grup de mesagerie. Parintii vor sti cand au plecat copiii, cand au ajuns la bazin, cand pleaca de la bazin si cand au revenit la locul de intalnire stabilit.

Acest program se adreseaza deopotriva vecinilor sau colegilor de scoala, copiilor cu varste intre 7 si 14 ani, indiferent daca stiu sau nu sa inoate.

Si nu in ultimul rand, copiii vostri pot alege numele echipei, astfel incat sa devina si mai amuzant.

Spor la inot! Mai multe detalii pe http://www.cursuri-inot-copii.ro/swim-taxi-bsc.html


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s