Surprize multe la BABY EXPO – toamna 2015!

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a gravidelor si a bebelusilor, isi deschide portile in perioada 17-20 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Timp de patru zile, parintii sunt invitati sa testeze si cumpare cele mai noi si interesante produse pentru cei mici, la preturi speciale.

Printre noutatile prezentate la aceasta editie se numara: scaun de masa rotativ (care se poate roti pana la 180° si ofera o pozitie de somn confortabila pentru bebe), racitor pentru lichide pentru hrana bebelusului, termometru ce masoara temperatura fara atingere, jucarii termice cu levantica si multe altele!

Fundatia Crucea Alba te invita la vizionarea filmului Microbirth – un film care va revolutiona modul in care atat femeile cat si cadrele medicale se vor raporta la decizia privind nasterea copiilor. Este cezariana cea mai buna alegere sau este doar incurajata de sistemele medicale? Afla vizionand filmul, la Clubul Parintilor de la BABY EXPO, joi si vineri – de la ora 17:00, sambata – de la orele 10:00 si 17:00, duminica – de la ora 10:00.

Viitoarele mamici sunt invitate la Clubul Gravidelor, unde vor fi intampinate cu informatii utile si cadouri. Prin inscrierea la Clubul Gravidelor, femeile insarcinate participa la Tombola dedicata lor, unde pot castiga unul dintre cele patru premii.

Cei mici vor avea un loc de joaca, unde isi vor putea testa imaginatia, construind cu LEGO.

In fiecare zi a targului, de la ora 12:00, mamicile cu bebelusii in port-bebe pot lua parte la Salsa BABY, un concurs de dans cu multe premii!

Nu va lipsi nici standul de Siguranta Auto (B.15), din cadrul Salonului BABY EXPO. Expertii in domeniu le vor raspunde la intrebari legate de alegerea scaunului potrivit, montarea sa si fixarea copilului in el. De asemenea, parintii vor avea posibilitatea sa testeze si sa aleaga din peste 100 de modele de scaune auto prezentate.

Salonul BABY EXPO este deschis de joi, 17 septembrie, pana duminica, 20 septembrie, intre orele 10:00 si 19:00 (duminica, salonul ramane deschis pana la ora 16:00).

Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii. Pe baza biletului de intrare se participa la Tombola BABY EXPO!

Informatii suplimentare gasesti pe site-ul BABY EXPO sau pe pagina de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s