Succes la premiera Little Impro

Peste 280 de spectatori au participat la premiera oficiala Litte Impro, singurul spectacol-atelier de teatru de improvizatie, cu si pentru copii, din Romania.

Debutul primaverii a coincis cu debutul oficial al spectacolului Little Impro, in care actorii profesionisti, acompaniati de un pianist, improvizeaza pe baza sugestiilor venite din public scene, cantece si poezii. La Muzeul Taranului Roman si la Teatru la Cinema, din Movieplex Cinema, copiii au avut chiar ocazia sa joace pe scena alaturi de actori!

Peste 280 de spectatori, parinti si copii, au dat curs, weekendul trecut, invitatiei pe care actorii trupei Little Impro le-au adresat-o, fiind prezenti la dubla premiera oficiala. Actorii Carmen Lopazan, Claudiu Maier, Alexandra Timofte, Catalin Neamtu, Vlad Oancea si Marian Hancu si pianistul Tiberiu Chiranus nu au deloc o misiune usoara.

Totul se desfasoara fara nicio «plasa de siguranta». Ceea ce facem depinde aproape in exclusivitate de sugestiile publicului, intr-un act de improvizatie irepetabil. Jocurile de improvizatie si cantecele sunt nascocite ad-hoc, intr-o maniera unica!”, declara Carmen Lopăzan.

In spectacolele Little Impro (pentru copiii de peste sase ani), cei mici participa la rundele de improvizatie alaturi de actori. Nu exista un scenariu prestabilit. Niciun spectacol Little Impro nu seamana cu altul, pentru ca alegerile publicului sunt de fiecare data altele.

Copiii sunt incurajati sa vorbeasca in public, sa fie creativi si sa isi foloseasca imaginatia, intr-un mediu sigur si prietenos, care ii ajuta sa lege aceasta experienta de emotii pozitive, dezinhibante. Prin joc, ei sunt motivati sa interactioneze in grup, sa lucreze in echipa, sa fie empatici si solidari. Crearea unei stari de buna dispozitie, intr-un context sigur si adecvat varstei lor, contribuie la dezvoltarea inteligentei lor emotionale.

In prezent, spectatorii pot vedea Little Impro la Clubul Taranului (MTR), sambata de la ora 16:45, si la Teatru la Cinema (TLC), in spatiul Movieplex Cinema din Plaza Romania, duminica de la ora 11:00. Pretul unui bilet este de 25 de lei la MTR, in conditiile in care al doilea parinte intra gratuit la spectacol. In cadrul TLC, pretul intreg al unui bilet este de 29 de lei. Copiii, studentii si pensionarii beneficiaza insa de un tarif preferential de 19 lei. La aceste tarife preferentiale se adauga promotiile curente ale TLC.

Pe viitor, Little Impro intentioneaza sa isi extinda aria de acoperire a reprezentatiilor la nivel national.

Premiera Oficiala Little Impro TLC


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s