Stresul si epuizarea fizica

Stresul si epuizarea fizica pot afecta un organ extrem de valoros. Iata sapte sfaturi pentru a-ti apara ficatul de suprasolicitare.

„Ce ne facem cand ne simtim invadati si coplesiti de grijile care cresc, parca pe zi ce trece, ca un bulgare de zapada?” – ne intreaba Andreea Marin, in aceasta editie a emisiunii Pretuieste Viata.

In momentul in care nu ai o alimentatie sanatoasa sau atunci cand nu ai parte de un somn odihnitor, cand lasi stresul sa iti domine viata, iti pui in pericol ficatul. Acelasi lucru este valabil pentru substantele toxice care intra in corpul tau, precum alcoolul, tutunul sau medicamentele fara prescriptie.

Ficatul indeplineste peste 500 de functii in organism, drept care este destul de clar ca trebuie sa il mentinem cat mai sanatos posibil.

Si poti face asta, prin urmatorii pasi simpli:

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s