Tehnici de evadare din stresul cotidian

Pentru sanatatea ta fizica si psihica, ai nevoie sa stii cum sa te deconectezi de la problemele zilnice, cum sa lasi grijile in urma. Afla cum a invatat Andreea Marin sa evadeze din stresul cotidian.

Deconectarea este la fel de importanta ca intrarea in contact cu realitatea, pentru a avea o viata sanatoasa si echilibrata”, ne spune realizatoarea, in aceasta editie a emisiunii „Pretuieste Viata”.

Dar cum sa te relaxezi cand, la tot pasul, esti asaltat de informatii, telefoane, e-mailuri si multe altele? Intr-o lume in care suntem permanent conectati, este greu sa ne gasim linistea, sa scapam de stresul cotidian.

Iar in momentul in care uiti sa te mai pui pe tine pe primul loc si traiesti intr-o „alergare” constanta, sanatatea ta are de suferit.

Pentru Andreea Marin, aceste invataminte au venit cu un pret destul de mare, dar au ajutat-o sa invete cum sa spuna „Stop”. Descopera mai departe cum a ajuns sa accepte ca, din cand in cand, este important sa se deconecteze, sa evadeze din stresul cotidian.


3 comentarii la „Tehnici de evadare din stresul cotidian”

    1. BRAVOO!ANDREA TE FELICIT PENTRU TOT CE FACI! E EXTRAORDINAR SPER CITI MAI MULTI SA INTELEAGA UNDE POATE DUCE STRESUL COTIDIAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s