Spiritul Craciunului in 3 filme

In serile de iarna din perioada Sarbatorilor, un film este modul perfect de a strange toata familia la un loc. Iata 3 filme care sa iti aduca Spiritul Craciunului in casa.

  • How the Grinch Stole Christmas (2000)

In orasul Whoville, Spiritul Craciunului este in toi. Toti locuitorii iubesc atat de mult aceasta sarbatoare, adora sa ofere daruri, sa isi decoreze casele si sa imparta bucurie.

Insa Grinch nu este de acord cu toata aceasta armonie. Detesta toata bucuria impartita de Craciun si vrea sa le strice tuturor sarbatoarea. La randul lor, locuitorii din Whoville se tem de el si il tin la distanta. Cu exceptia unei singure fetite, Cindy Lou Who, care crede ca, in adancul sau, Grinch are de fapt o inima mare mare de tot.

Este un film foarte bun pentru a-ti invata copilul ca merita sa acorzi oamenilor incredere si sa vezi bunatatea din inimile lor. Iar Jim Carrey in rolul lui Grinch va aduce hohote de ras, garantat!

  • Elf (2003)

Se pare ca unul dintre spiridusii lui Mos Craciun este… un pui de om. Buddy, un copil orfan, se strecoara in sacul lui Mos Craciun si ajunge la Polul Nord, unde este crescut de Papa Elf.

Buddy (in interpretarea lui Will Ferrell) creste astfel, crezand ca el insusi este un spiridus. Doar ca, pe masura ce trece vremea, diferentele incep sa se vada, Buddy ajungand sa creasca de trei ori mai mare decat un spiridus normal.

Cand isi da seama ca nu se poate adapta in lumea spiridusilor, Buddy se hotaraste sa plece la New York, pentru a readuce Spiritul Craciunului printre cei care nu mai cred in Mos Craciun.

  • Call Me Claus (2001)

Din pricina unei dezamagiri in copilarie, Lucy Cullins (interpretata de Whoopi Goldberg) nu mai crede in Mos Craciun.

Devenita adulta, Lucy lucreaza ca directoare a unui canal TV de teleshopping si este in cautarea unui actor care sa il joace pe Mos Craciun, pentru un segment special.

Printre cei care vin la casting se afla si simpaticul Nick, caruia rolul i se potriveste ca o manusa. Sa fie el adevaratul Mos Craciun?

Tie ce film iti inspira Spiritul Craciunului?

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy

sursa foto: freedigitalphotos.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s