Spinderella – Fereste-te de paianjeni!

Cand vremea de afara te tine in casa, propune un joc de societate pentru toata familia! De data asta, iti propun jocul Spinderella.

Castigator al premiului german Cel mai bun joc de copii al anului in 2015, Spinderella nu numai ca este o intrecere interactiva, dar are si un vizual superb.

Cutia in care se afla piesele se transforma intr-un fel de padure cu acoperis. Deasupra se afla paianjenii care isi asteapta prada, iar dedesubt furnicile incearca sa ajunga de la un capat al padurii la altul.

Jucatorii trebuie sa isi ghideze furnicile prin frunzic cat de repede pot, cu ajutorul unor zaruri speciale. Insa, paianjenii asteapta deasupra si, daca o furnica nu are grija sau este sabotata de un alt jucator, insecta este prinsa de pradatori.

Daca te prinde un paianjen, esti nevoit sa te intorci la linia de start. Daca iti planuiesti cu grija miscarile, poti sa te ascunzi la timp si sa ii sabotezi pe ceilalti.

01

In acest sens, jocul le va dezvolta celor mici abilitatile de strategie si dexteritatea. De aceea, Spinderella este mai potrivit pentru copiii cu varste de la 6 ani in sus.

Un joc dureaza cam 20 de minute si pot participa intre doi si patru jucatori. Este extrem de amuzant daca participa toata familia, intrucat veti vedea ca fiecare membru al familiei are strategii diferite.

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s