Nu declara razboi corpului tau

Cand vrei sa adopti un stil de viata mai sanatos, considera-ti corpul un aliat, nu un inamic. De ce? Afla acum, la Pretuieste Viata cu Andreea Marin.

In primul rand, este nevoie sa intelegi ca, pentru a duce un stil de viata sanatos si echilibrat, nu inseamna neaparat sa slabesti. Inseamna sa iti tratezi corpul ca pe un templu, cum se mai zice.

„Tine cont de ceea ce simti TU cand te privesti in oglinda si alege modul de viata care sa-ti dea sentimentul ca esti impacata cu tine”, ne indeamna Andreea Marin.

Apoi, mai aminteste-ti de faptul ca vei incerca, mai mult sau mai putin constient, sa gasesti tot felul de scuze pentru a nu-i acorda atentie corpului tau: nu ai timp, nu ai bani, nu astazi, poate incepand de luni etc. Scuze sunt multe, dar ai un singur corp si ar trebui sa primeasca atentia ta.

Daca, insa, consideri ca ai nevoie de un mic imbold pentru a gasi vointa necesara pentru a face sport sau pentru a manca mai sanatos, iti propun sa asculti urmatoarele 6 sfaturi:

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s