Spectacolul Scrisori pentru Moș Crăciun cu personajele Marili, în turneu prin țară

Îți era dor de un spectacol pentru copii plin de veselie? În luna decembrie, personajele din trupa de animație Marili pornesc în turneu prin țară!

Profa De Distracție, Lușa, Patita, Fundița, tigrul Dodoroni dar și vulpița Marilu urcă pe scenă în spectacolul interactiv Scrisori pentru Moș Crăciun, în patru orașe din țară:

  • 10 decembrie, ora 11.00 – Teatrul Municipal „Maior Ghe. Pastia” din Focșani
  • 11 decembrie, ora 11.00 – Sala Unirea- Cinematograf Victoria din Iași
  • 14 decembrie, ora 18.00 – Casa de cultură a sindicatelor din Galați
  • 18 decembrie, ora 11.00 – Sala Dalles din București.

Spectacolul este o creație proprie a trupei Marili, o scenetă de Crăciun în care cei mici le vor întâlni pe Lușa, Patita și Fundița. Cele trei au fost anul acesta alese de însuși Moș Crăciun să adune, să citească și să pregătească scrisorile pline de dorințe scrise de toți copiii din lume.

Din neatenția cuiva, scrisorile au fost însă distruse, mai exact scrisorile copiilor din orașul în care se joacă spectacolul. Alături de Profa De Distracție, de Dodoroni și de Marilu, toți cei prezenți învață să fie prieteni, să nu se certe, să cunoască adevărata valoare a Sărbătorilor de Crăciun, să îi iubească pe cei din jurul lor și, cu ajutorul copiilor prezenți, recuperează scrisorile.

Pățaniile sunt haioase și educative, însoțite de muzică și jocuri. Cele mai cunoscute melodii MARILI vor fi dansate în sincron cu publicul: “Dansul prieteniei”, “Moș Crăciun, te iubim!”, “Moș Crăciun e-aproape de noi”, “Spiridușii lui Moș Crăciun”, ‘’Noapte de vis’’, Ne învârtim “, “Distracție”, “Dansul lui Dodoroni” și multe altele.

Cu peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube, melodiile MARILI sunt fredonate de copii din toate grădinițele și școlile din România și se aud zilnic la Itsy Bitsy.

Prețul biletelor pornește de la 35 lei și pot fi achiziționate de aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s