Cum il pregatesti pe cel mic de Mos Nicolae

Pentru ca Mos Nicolae deja isi pregateste sacul, este bine sa stim si noi sa ne pregatim prichindeii de venirea lui. De la ce varsta incep cei mici sa fie interesati de Sarbatori si cadouri? Afla raspunsul, acum, la Parinti de Pici.

In noaptea de 5 spre 6, orice varsta am avea, il asteptam cu nerabdare pe Mos Nicolae – cu atat mai mult daca suntem si parinti. Ne curatam ghetutele, le aranjam in fata usii si ne chinuim sa stam treji sa il si prindem, desi stim ca vine doar atunci cand adormim.

Pentru parinti, este normal ca entuziasmul sa fie dublu, de vreme ce Sarbatorile de iarna sunt un alt prilej de noi experiente pentru cei mici. Si, chiar daca iti vei dori sa i-l prezinti micutului tau pe Mos Nicolae inca de la cateva luni, copilul tau nu va intelege prea multe la inceput.

Insa, incepand cu varsta de 1-2 ani, poti sa iti inveti piciul toate ritualurile frumoase, ce tin de Sarbatori. Iar primul pas este aranjarea ghetutelor pentru seara de 5 spre 6 decembrie.

Despre cumintenie si nuieluse nu i-am poestit fetitei noastre si nici nu o voi face, pentru ca nu sunt adepta amenintarilor de genul: daca nu esti cuminte nu primesti nimic, explica Georgiana, mama de pici. Consider ca Mos Nicolae aduce daruri din dragoste pentru copii, si nu ca sa recompenseze cumintenia.

Afla mai multe despre cum iti pregatesti puiul de Mos Nicolae, acum, la Parinti de Pici.


Un comentariu la „Cum il pregatesti pe cel mic de Mos Nicolae”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s