Spectacolele Teatrului Ion Creanga se vad pe scena Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”

Teatrul Ion Creanga reia spectacolele din sectiunea TIC JUNIOR a programului sau (pentru copii cu varsta peste 6 ani) pe scena Teatrului National de Opereta si Musical „Ion Dacian”.

Incepand din weekendul 23-24 octombrie, cele doua teatre bucurestene isi reiau colaborarea, aceasta concretizandu-se printr-o serie de super-productii care vor fi prezentate in fiecare weekend de Teatrul Ion Creanga pe scena Operetei.

Astfel, copiii sunt invitati sa urmareasca spectacole care sunt create special pentru ei, aducand laolalta ingredientele unei experiente de neratat: aventuri extraordinare, personaje memorabile si o poveste in care binele triumfa – cu umor, candoare si curaj.

Primele titluri care pot fi urmarite sunt spectacolul-colaj Supereroii revin!, musicalul Vrajitorul din Oz si feeria muzicala O mie si una de nopti – Lampa lui Aladin, care pot fi vazute dupa urmatorul program:

Sambata, 23 octombrie, ora 11:00 ► Supereroii revin!

Lumea cartilor si lumea virtuala sunt conectate: de fiecare data cand un copil renunta sa mai citeasca si alege sa-si petreaca timpul jucandu-se online, un personaj dispare in Valea Uitarii. Sub aceasta amenintare, eroii din basme incearca sa reaseze universul povestilor in echilibru. insa, pe masura ce lupta se inteteste, o noua misiune chiar mai importanta – salvarea timpului petrecut in familie – ii va transforma pe protagonistii nostri in adevarati supereroi.

Duminica, 24 octombrie, ora 11:00 ► Vrajitorul din Oz

Indragita poveste a lui Dorothy, Toto si a prietenilor lor pe drumul din caramizi galbene a fost transpusa intr-un spectacol muzical antrenant. La mai bine de 100 de ani de la publicare, „Vrajitorul din Oz” continua sa emotioneze si sa fascineze, mesajul sau fiind o sursa de inspiratie pentru copii si adulti deopotriva: cu incredere si determinare orice obstacol poate fi depasit.

Duminica, 31 octombrie, ora 11:00 ► O mie si una de nopti – Lampa lui Aladin

Spectacolul spune povestea lui Aladin asa cum aceasta ni s-a transmis din vechime, din basmele si legendele celor „O mie si una de nopti”. Astfel, eroul nostru este un copil cu stea in frunte care nu accepta nefericirea celor din jur. Drept recompensa, lui Aladin i se daruieste lampa predestinata. insa acesta nu are doar trei dorinte; ele sunt infinite, iar Aladin stie sa foloseasca lampa cu intelepciune.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate online, prin reteaua Entertix.ro sau Myticket.ro.

Accesul adultilor in sala de spectacol este permis, conform reglementarilor in vigoare, doar in baza prezentarii Certificatului digital COVID, ca dovada a vaccinarii sau trecerii prin boala. Pentru copiii sub 12 ani accesul nu este conditionat de prezentarea vreunui document medical.

Mai multe informatii despre program si despre normele de acces in sala de spectacol sunt disponibile pe teatrulioncreanga.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s