Spectacolele LittleImpro din martie 2018

Spectacolele LittleImpro din martie 2018

LittleImpro a pregatit noi reprezentatii pentru spectacolele de improvizatie, destinate copiilor de la 6 la 80 de ani. Iata cand ai ocazia sa te joci cu simpaticii artisti in luna martie.

Trupa de improvizatie LittleImpro le propune copiilor ocazia de a-si inventa propriile scenete, intr-o multime de probe interactive! Copiii sunt incurajati sa vorbeasca in public, isi folosesc imaginatia, creativitatea si spontaneitatea intr-un mediu sigur si prietenos care ii ajuta sa lege aceasta experienta de emotii pozitive, dezinhibante pentru a crea spectacolul alaturi de actori.

Locul unde se va desfasura actiunea, titlurile povestilor, limbile inventate, toate acestea sunt luate din public. IMNUL MESERIEI, POVESTEA, TURISTII sunt doar cateva dintre probele spectacolului, probe ce au reguli clare, astfel incat joaca devine joc actoricesc.

Spectacolele lunii martie 2018, vor avea loc la Clubul Taranului (de la Muzeul Taranului Roman) in zilele de 3, 10 si 24 martie, de la ora 17:00.

  • Pret bilet copii: 25 lei
  • Pret bilet adulti: 30 lei

Biletele se pot cumpara de pe Eventbook.ro sau pot fi rezervate pe site-ul LittleImpro si ridicate inainte de spectacol.

LittleImpro este prima trupa de teatru de improvizatie pentru copii din Romania.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s