Alec Blenche lanseaza o noua carte pentru copii - „Erus si Valea Generozitatii”

Alec Blenche lanseaza o noua carte pentru copii – „Erus si Valea Generozitatii”

Sambata, 3 martie 2018, ora 11:00, Curtea Veche Publishing ii invita pe cei mari si cei mici deopotriva la o lansare speciala: cel mai nou volum din Calatoriile lui Erus, „Erus si Valea Generozitatii”, scris de Alec Blenche, cunoscutul consilier in nutritie si fondatorul site-ului Viata in verde viu. În cadrul lansarii va vorbi si Ioana Chicet-Macoveiciuc, creatoarea blogului PrintesaUrbana.ro.

Evenimentul este gazduit de catre Libraria Humanitas de la Cismigiu (Bd-ul Regina Elisabeta nr. 38). Intrarea este libera, pe baza de rezervare la adresa evenimente@curteaveche.ro.

Dupa ce a invatat ce este rabdarea in urma intamplarilor prin care a trecut in Valea magica a Rabdarii, Erus descopera cat de importanta este generozitatea, in timpul drumetiei sale prin valea cu acelasi nume. Calatoria sa este plina de invataminte si de povete, dar si de momente hazlii. Ilustratiile de exceptie ale Doinei Zavadschi ii vor transpune pe cei mici intr-o lume de basm, invatandu-i cat de importante sunt bogatiile naturii, soarele, aerul, apa si pamantul si, mai ales, cat de importanta este generozitatea.

Erus si Valea Generozitatii este al doilea volum dintr-o serie de patru: primul – „Erus si Valea Rabdarii” – a aparut la Curtea Veche Publishing in 2016, iar restul vor aparea in viitorul apropiat, Erus urmand sa treaca si prin alte vai magice, precum Valea iubirii.

Volumul de fata se adreseaza copiilor intre 5 si 12 ani, dar si copiilor ascunsi in toti adultii. Despre prietenie, familie si cat de bine este sa daruiesti, toate invataturile care pot fi descoperite in ea nu au varsta. Erus si Valea Generozitatii cuprinde doua cantecele frumoase: „Eroii generozitatii“ si „Mierea“, ce pot fi ascultate si pe site-ul oficial al cartii, www.calatoriileluierus.ro.

Erus si Valea Generozitatii de Alec Blenche este disponibila pe site-ul Curtea Veche Publishing si in librariile din tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s