Spectacole pentru copii la Palatul Copiilor

In weekendul 15-16 Octombrie, cei mici si cei mari sunt asteptati la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, Sala mica.

Iata ce spectacole te asteapta:

Spectacol de ventrilocie pentru toata familia cu renumita artista ventriloc Crina Zvoboda.
Participarea Crinei Zvoboda in editia a treia a emisiunii „Romanii au talent” a fost rampa de lansare catre o cariera de succes, in care artista si „bunica” ei haioasa sunt personajele principale ale unor show-uri exceptionale care starnesc rasete pe banda rulanta si ropote de aplauze.Veseli, amuzanti şi spectaculosi, vin sa va incante cu povestiri din viata lor. Veti urmari un spectacol unic in Romania, cu adevarat inedit, care va va aduce admiratie in priviri si zambete pe buze.
Este un spectacol dedicat intregii familii, plin de umor si 100 % interactiv.
Pretul biletului: 28 lei. Bilete disponibile pe www.bilete.ro, www.iabilet.ro si www.biletfan.ro

Premiera spectacolului AVENTURI IN BUBBLELAND, primul si singurul spectacol de magie si baloane de sapun , o calatorie de poveste in regatul baloanelor.

Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino aduc pe scena Palatului National al Copiilor un spectacol vizual pentru inima ta , o incursiune magica intr-o noua dimensiune a baloanelor de sapun, de la care nu poti lipsi .

Aventuri in Bubbleland un spectacol inovator si creativ, in care Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino va invita intr-o calatorie in fascinanta si fermecata lume a baloanelor de sapun. Singurii artisti din Romania ce imbina efecte de magie cu sculptura in baloane, vor pune in scena o poveste scrisa doar cu apa si sapun pentru toti cei ce vor sa-si aminteasca ca au fost mai intai copii. Claudia Stroe imbina divertismentul, arta si stiinta intr-un spectacol de basm folosind o gama complexa de trucuri pentru a aduce in scena delicatetea, culorile si formele neobisnuite a baloanelor de sapun, iar Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie ce va aduce zambetul pe fata copiilor de toate varstele .

Regaseste-ti sufletul de copil in Aventuri in Bubbleland, un spectacol plin de magie, bucurie si emotie pentru copii, bunici si parinti fericiti.

Pret Bilet: 40 lei
Bilete disponibile pe www.bilete.ro si iabilet.ro

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s