Spectacole interactive la Teatrul Tandarica in Saptamana Altfel

Cu ocazia programului Saptamana Altfel, Teatrul Tandarica a pregatit 25 de reprezentatii pentru cei mai mici spectatori.

Ursul pacalit de vulpe si Ridichea Uriasa sunt doua dintre piesele incluse in Stagiunea de teatru Tandarica Altfel, din perioada 6-10 aprilie 2015.

Cele doua titluri bine-cunoscute Ursul pacalit de vulpe (mai multe detalii aici) si Ridichea uriasa (mai multe detalii aici) – pastreaza firul clasic al naratiunii dar ii invita pe micii spectatori (+3 ani) sa participe la construirea LIVE a acestor povesti pline de lectii de viata.

Nu te increde in oamenii pe care nu-i cunosti, lacomia pierde omenia, “Unde-i unul nu-i putere, unde-s multi puterea creste” – iata cateva sfaturi pe care cei mici le pot descoperi interactionand cu actorii si papusile de la Tandarica in timpul celor doua spectacole interactive.

Pentru a aduce aceste spectacole pline de culoare, miscare, sunete si invataminte in fata cat mai multor copii, teatrul a prevazut si reprezentatii de seara (cu incepere de la ora 18.00), pe langa cele obisnuite, de dimineata (orele 10.00 si 12.00).

Poti consulta aici intreg programul teatrului, in Saptamana Altfel.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s