Spark iti antreneaza superputerea generozitatii, la Therme!

Se stie ca supereroii sunt generosi si buni, asa ca sambata aceasta rasplatim superputerea generozitatii la Therme cu o bratara speciala!

Pe 9 noiembrie, intre orele 14:00 si 16:00, copiii isi antreneaza superputerea generozitatii alaturi de Spark, supereroul Itsy Bitsy care iubeste natura, animalele, copacii si plantele, reciclarea creativa si joaca in natura.

Antreneaza-ti generozitatea si doneaza pentru copiii bolnavi de cancer!

Cea mai nobila superputere a unui supererou este aceea de a-i face pe ceilalti fericiti. Asa ca sambata aceasta, impreuna cu Spark, cei mici vor avea ocazia sa descopere ce inseamna sa daruiesti, de ce si pentru cine este important.

Impreuna cu Fundatia „Daruieste Aripi” si Therme, construim Dulapul cu Jucarii pentru copiii tratati in sectia de oncologie pediatrica a Institutului Oncologic Bucuresti.

Aici sunt preluati in tratament in fiecare an 100-120 de pacienti noi, ceea ce reprezinta un sfert din cazurile diagnosticate in tara. Anual sunt tratati multidisciplinar si monitorizati peste 600 de pacienti. In anul 2018 acestia au necesitat 3270 de internari in regim de spitalizare continua si de zi. Din anul 2015 functioneaza compartimentul de ingrijiri paliative pediatrice, in care sunt asistati de personal supraspecializat 50-60 de pacienti cu boli in stadii avensate sau terminale ale bolii, in fiecare an.

Timp de 10 zile la Therme gasesti mai multe urne in care poti lasa donatia ta, oricat de mica sau mare ar fi, pentru a aduce fericire copiiilor bolnavi de cancer din spital.

Therme a devenit taramul supereroilor!

Pana pe 30 noiembrie, copiii isi descopera superputerile de SuperEroi la Therme, alaturi de Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spinner, Spark, Dj Dodi si Sufletel. Timp de 9 saptamani, zona Galaxy devine taramul supereroilor mari si mici! Copiii nu numai ca se distreaza, ci isi antreneaza superputerile alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy si aduna bratari colorate cu superputeri ce deblocheaza super-premii si experiente!

Fiecare provocare saptamanala aduce o noua bratara care deblocheaza cate o superputere! Mai multe bratari, mai multe motive sa va bucurati de mai multe premii pentru intreaga familie.

Asculta-i pe supereroii tai preferati la radio si poti castiga un SmartPass cu o intrare de 3h pentru tine si unul dintre parintii tai.

Doua bratari? Atunci deblochezi un cadou pentru parinti.*
Trei bratari? Atunci parintii sigur merita o bratara de argint SuperMom sau SuperDad.*
Ai adunat toate cele 5 bratari? Vesti bune: o zi speciala pentru tine si familia ta la Therme!

* Mai multe detalii si regulamentul complet le gasesti aici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s