Musicalul Parcul de distractii revine cu noi reprezentatii

Dupa o serie de spectacole sold-out, musicalul „Parcul de distractii” revine cu doua noi reprezentatii pe scena Teatrului National de Opereta si Musical „Ion Dacian”: sambata, 16 noiembrie, si duminica, 8 decembrie, incepand cu ora 19:00.

Premiera musicalului „Parcul de distractii” a constituit lansarea Teatrului Muzical de Copii Bucuresti pe scena profesionista si a fost primita cu entuziasm de catre publicul din Bucuresti.

Spectatori, invitati speciali si presa au animat sala Teatrului National de Opereta si Musical „Ion Dacian” la reprezentatiile spectacolului din lunile septembrie si octombrie.

„Parcul de distractii” ii poarta pe spectatori intr-o calatorie fantastica, in care muzica, dansul, efectele de sunet si lumina, costumele, decorurile si proiectiile intregesc tabloul vesel al unei povesti despre regasirea valorilor, importanta alegerilor si reintregirea familiei.

Dupa un scenariu de Gabi Virginia Sarga si Catalin Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor si versurile Andreei Andrei, „Parcul de distractii” prinde din nou viata in interpretarea celor 28 de copii actori ai Teatrului Muzical de Copii Bucuresti si a actorilor profesionisti: Anca Turcasiu, Daniel Burcea, Maria Baciu, in regia Danei Rotaru, cu participarea Corului condus de dirijorul Aurel Muraru si Orchestrei Teatrului de Opereta si Musical ”Ion Dacian”, condusa de dirijorul Constantin Grigore.

Musicalul „Parcul de distractii” este un spectacol rezultat in urma parteneriatului cultural dintre Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian” Bucuresti (manager Bianca Ionescu-Ballo) si Asociatia Culturala Sipetul Artei – Teatrul Muzical de Copii Bucuresti, un demers de promovare a artelor spectacolului de teatru muzical catre copii si tineri.

Biletele la musicalul Parcul de distractii sunt disponibile pe www.startickets.ro si www.ticketstore.ro.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s