Solutiile de la atelierele Aleth Naquet

Formatoarea in Metoda ESPERE, Aleth Naquet, a venit in Romania pentru a sustine doua workshop-uri pline de solutii utile, care au generat atatea emotii printre participanti.

Aleth Naquet a abordat de aceasta data doua subiecte delicate, dar actuale in viata fiecaruia dintre noi: “Despartirile din viata noastra…Cum le depasim pentru a merge mai departe?” si “Limbajele corpului – Sa ascultam si sa intelegem bolile ca limbaje ale corpului”.

Peste 70 de participanti au fost prezenti in sala, curiosi si nerabdatori sa afle raspunsuri la intrebari delicate, aparent fara de raspuns ori solutie de rezolvare, care s-au manifestat ca blocaje emotionale in vietile lor sau sub forma de boli.

Timp de 4 zile intense (21 -24 februarie 2015), cele doua workshop-uri de Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE® au fost pline de emotie, informatii, solutii, zambete, dar si lacrimi, suspine si pareri de rau.

Cei mai curajosi dintre participanti si dornici sa descopere ce se ascunde in spatele bolilor pe care le au, au impartasit povestile lor si s-au lasat subtil “condusi”, cu ajutorul intrebarilor atent puse de Aleth Naquet, exact catre situatia si momentul declansator. Fiecare dintre acestia au primit instrumentele si pistele pe care trebuie sa le urmeze pentru a se vindeca.

O despartire dureroasa de o persoana draga si suferinta lasata in urma de aceasta este, de departe, motivul care ne blocheaza, ne frustreaza si ne limiteaza in a mai incerca o relatie noua. Insa, viata noastra este o insiruire de renasteri, astfel ca fiecare despartire trebuie vazuta ca pe un pas catre o relatie si mai frumoasa si fericita ce abia asteapta sa fie primita in sufletele noastre. Insa, cum sa incepi sa iubesti din nou, daca nu-i permiti iubirii sa patrunda in sufletul tau?

Aleth Naquet ne-a invatat cum putem privi o despartire si dintr-o alta perspectiva, cum putem trece peste o suferinta si cum ne putem deschide sufletul si mintea catre o noua relatie.

Daca esti pregatit(a) sa traiesti o viata fericita, sa ai realtii vii si sanatoase cu oamenii din jurul tau si sa te eliberezi de emotiile negative ce nu aduc niciun lucru benefic in viata ta, afla mai multe despre atelierele de la Centrul Amaneser.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s