Premiera: Insula Misterioasa la Teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga sarbatoreste Ziua Internationala a Teatrului pentru Copii si Tineret cu un nou spectacol – Insula Misterioasa. Cand are loc premiera?

Insula misterioasa aminteste de Robinson Crusoe si Indiana Jones, de jocurile de aventura in care trebuie sa fii tot timpul atent la indicii pentru a sti ce se va intampla in continuare. Iar intalnirea cu eroii lui Jules Verne este intr-adevar una inedita: personajele coboara de pe scena, se apropie sau se indeparteaza de public, folosind neconventional sala teatrului. Astfel, cu ajutorul efectelor sonore si al proiectiilor, spatiul se transforma in universul unei insule misterioase si izolate din Pacific.

Premiera este programata pe data de 17 martie, de la ora 19.00. Spectacolul da startul unui maraton al Teatrului Ion Creanga de 10 spectacole ce vor avea loc in perioada 17-21 martie, cu ocazia Zilei Internationale a Teatrului pentru Copii. Premiera, gazduita de Teatrul Excelsior, va fi precedata de expunerea machetelor-vulcan realizate de elevi ai Scolii Step by Step, partener al Teatrului Ion Creanga. Insula Misterioasa este un spectacol pentru copiii cu varste peste 7 ani.

Teatrul Ion Creanga se alatura teatrelor si companiilor teatrale care celebreaza, pe data de 20 martie, Ziua Internationala a Teatrului pentru Copii si Tineret, o zi speciala, salutata anual cu noi programe si proiecte menite sa le ofere celor mai mici dintre spectatori experiente memorabile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s