BABY EXPO: Ofertele din Primavara 2015

BABY EXPO lanseaza colectiile 2015 de produse si servicii pentru bebelusi si viitoarele mamici. Afla cand are loc targul si ce promotii te asteapta!

Primavara asta, 390 de branduri din industria produselor si serviciilor pentru copii sunt reunite la BABY EXPO, in zilele de 19-20-21-22 martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Parintii sunt invitati sa descopere inovatiile in materie de carucioare, scaune auto, puericultura mica si jucarii, noile tendinte in moda pentru copii si gravide, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena etc.

Viitoarele mamici sunt in centrul atentiei la BABY EXPO

Viitoarele mamici sunt asteptate sa intre in Clubul Gravidelor, unde vor fi intampinate cu informatii utile si cadouri.

Prin inscrierea la Clubul Gravidelor, femeile participa la Tombola dedicata lor, unde pot castiga unul dintre cele 4 premii: un kit de alaptare, una dintre cele doua pompe de san manuale sau un carusel clasic muzical.

Activitati la BABY EXPO

  • Salsa BABY – Danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau! Zilnic la ora 12:00, mamicile cu bebelusii in port-bebe se vor intrece in ritmuri de salsa.
  • Siguranta auto la BABY EXPO – La BABY EXPO, parintii au posibilitatea sa testeze si sa aleaga din cele peste 100 de modele de scaune auto prezentate, de la cele mai simple la cele mai performante. La standul de Siguranta Auto (B.15), din cadrul Salonului BABY EXPO, expertii stau la dispozitia parintilor cu raspunsuri la o multime de intrebari.

In cadrul evenimentului, iti vor fi puse la dispozitie un spatiu pentru schimbat scutece si un spatiu de alaptare.

Aflat la editia 45 de Primavara, BABY EXPO te asteapta de joi, 19 martie, pana duminica, 22 martie, zilnic intre orele 10:00 si 19:00, iar duminica pana la ora 16:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii. Pe baza biletului de intrare se participa la Tombola BABY EXPO!

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul BABY EXPO sau pe pagina oficiala de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s