Solutii pentru intarirea imunitatii toamna

Cand vine vorba de rezistenta copiilor la imbolnaviri, toamna le da parintilor multe emotii. Schimbarile de temperatura specifice acestei perioade, precum si intrarea in colectivitate ii pot imbolnavi foarte usor pe copii.

E imposibil sa-l feresti pe cel mic de toate imbolnavirile, dar il poti ajuta (pe langa o alimentatie echilibrata, odihna si miscare) intarindu-i sistemul imunitar printr-o cura de imunizare naturala.

Potrivit dr. Ruxandra Constantina (medic de familie cu competente in api-fitoterapie), curele de imunizare trebuie facute rational, tinand cont de varsta copilului si de afectiunile la care e predispus.

Medicul avertizeaza ca produsele recomandate in curele de imunizare pot face mai mult rau decat bine, daca nu sunt administrate corect. De aceea este necesar sa citim cu atentie etichete produselor inainte de a le administra! 

[Citeste si Cum ajutam organismul sa se detoxifice toamna]

Afla din podcastul de mai jos, cu dr. Ruxandra Constantina, ce produse sunt recomandate in cura de imunizare, cum se face corect imunizarea si care sunt efectele pe care le are asupra copiilor si adultilor: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s