Solutii pentru a incuraja energia copilului la 2 ani

Solutii pentru a incuraja energia copilului la 2 ani

Stii ce urmeaza dupa primii pasi? Asteapta-te la primele alergari si fugariri, pentru ca piciul tau devine, pe zi ce trece, tot mai energic. Cum sa sustii energia copilului la 2 ani si cum sa iti ajuti puiul sa se descarce sanatos? Iata solutiile noastre, la Parinti de Pici.

Eu parca ieri ma emotionam la primii pasi timizi ai fetitei noastre, iar acum am ajuns deja sa alerg dupa ea prin parc”, aflam de la Georgiana, mama unei fetite de nici 2 anisori.

Pe masura ce devin tot mai siguri pe propriile picioare si capata tot mai multa precizie in miscari, copiii incep sa fie si mai activi. Vor sa se catere, sa sara peste tot, sa alerge. Au foarte multa energie de cheltuit. Iar noi trebuie doar sa ii ajutam sa faca asta, pe orice tip de vreme.

In general, pofta de miscare se satisface in parc, unde sunt copaci de catarat, alei de alergat si iarba de sarit in ea. Insa cum mai sustii energia copilului, cand afara este din ce in ce mai frig? Cateva idei are Georgiana si ti le imparte acum, la Parinti de Pici.

[Vezi si: Jocuri sportive in casa]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s