Silueta dupa nastere: Tratamente de remodelare corporala

Silueta dupa nastere: Tratamente de remodelare corporala

Pentru ca multe femei se plang ca nu mai au aceeasi silueta dupa nastere, la Traieste Sanatos cu Simona vorbim despre tratamente moderne, care pot ajuta procesul de remodelare corporala.

Multe viitoare mamici se ingrijoreaza ca nu vor mai scapa de kilogramele in plus ce se depun in timpul sarcinii. Insa, daca ne uitam la testimonialele din mediul online, parca ni se mai ia o piatra de pe inima, intrucat gasim numeroase cazuri in care mamele se lauda ca au revenit imediat la forma initiala. Totusi, acest lucru nu s-a intamplat ca prin miracol.

Pentru a-ti recapata silueta dupa nastere, este important sa ai o dieta echilibrata, sa faci sport si, in general, sa iti mentii un stil de viata activ.

Desigur, uneori, sfaturile de mai sus nu dau rezultate vizibile. Poate scazi in greutate, dar celulita ramane, sau poate te simti mai sanatoasa, dar pielea si-a pierdut din fermitate.

Pentru a veni in ajutorul celor care se ocupa de sanatatea lor, dar vor sa arate si pe dinafara la fel de frumoase pe cat se simt pe dinauntru, Elisabeta Silion, estetician clinica de estetica faciala si corporala, prezinta la Traieste Sanatos cu Simona o serie de tratamente moderne de remodelare corporala.

Tratamente precum criolipoliza, liposonix sau velashape estompeaza aspectul de coaja de portocala al pielii, reda fermitatea si tonusul pielii. Combinate cu un stil de viata sanatos, acestea te pot scapa de celulita si iti pot reda ravnita silueta dupa nastere.

Afla mai multe despre aceste procedee si cum pot fi ele personalizate pentru nevoile tale, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s