Curtea Veche Publishing lanseaza cartea „Ce este Constitutia? Joaca-te si vei afla!”

Curtea Veche Publishing lanseaza cartea „Ce este Constitutia? Joaca-te si vei afla!”

Curtea Veche Publishing lanseaza vineri, 16 iunie 2017, cartea pentru copii Ce este Constitutia? Joaca-te si vei afla!”, scrisa de Alina Dumitrascu si ilustrata de Anda Ansheen. Volumul este dedicat copiilor cu varste intre 7 si 10 ani si are scopul de a le prezenta acestora, intr-o forma ludica, importanta Constitutiei.

Cartea Alinei Dumitrascu, insotita de ilustratiile Andei Ansheen, ii va ajuta pe copii sa dobandeasca primele notiuni despre drepturi si obligatii, dar si despre rolul si puterile statului. Prin jocuri si desene, alaturi de curiosii lor prieteni, copiii vor descoperi ce inseamna Constitutia, cea mai importanta lege a oricarei tari. Ei vor afla astfel ca fiecare cetatean are dreptul la viata, la educatie, la munca si la libera circulatie, la un mediu sanatos, dar si ca esentiale raman intotdeauna faptele bune, compasiunea, increderea, entuziasmul, toleranta si respectul reciproc. Niciodata nu e prea devreme pentru a-ti cunoaste drepturile!

Curtea Veche Publishing continua astfel demersurile de a aduce pe intelesul copiilor cele mai importante opere literare, teme civice, sociale sau istorice, cu scopul de a asigura accesul la o educatie completa de la cele mai mici varste.

Cartea „Ce este Constitutia? Joaca-te si vei afla!” va fi disponibila in curand pe site-ul editurii www.curteaveche.ro si in librariile din toata tara.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s