Tehnici de remodelare corporala

Pentru a scapa de grasimile si celulita acumulate pe abdomen, coapse si picioare, descopera cele mai eficiente tehnici de remodelare corporala, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Vara ar trebui sa fie un moment de bucurie, pentru ca, in sfarsit, putem sa purtam haine mai scurte, mai lejere, rochite, fuste, pantaloni scurti. In schimb, pentru multe femei, acest anotimp pare a fi mai mult o pacoste, intrucat se vad nevoite sa isi ascunda celulita. Dar exista solutii pentru aceste pobleme.

Despre metode moderne, putin invazive si cu efecte vizibile si de durata ne vorbeste kinetoterapeuta Ligia Macelaru (BeautyGate Studio).

Una dintre tehnicile de remodelare corporala este criogenia, ce poate elimina 100 de milioane de celule adipoase intr-o singura sedinta. Celulele distruse nu se mai refac in timp, iar rezultatele se vad inca din primele doua saptamani (cu pana la 9 cm mai putin in zona lucrata). Procesul nu este dureros si nu presupune riscuri.

Despre alte metode de remodelare corporala, cum ar fi radiofrecventa si cavitatia, aflam acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Vezi si:

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s