Oana Sirbu: Ce descoperi in timpul de calitate cu copilul tau

In aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, actrita Oana Sirbu ne spune ce inseamna pentru ea timpul de calitate in familie.

Pentru fiecare in parte, timpul de calitate poate insemna activitati diferite. Insa cu totii suntem de acord asupra unui fapt: calitatea vine din prezenta ta in relatie, din atentia pe care i-o acorzi celuilalt.

In ceea ce priveste familia sa, pentru Oana Sirbu, timpul de calitate inseamna, ideal, un moment in care faci o activitate dorita de copil si in care intri in lumea lui, cu mintea, trupul si sufletul.

In cresterea baietelului ei, actrita apeleaza atat la ce invata acum, din rolul de mama, cat si la propria ei copilarie. Acesta ar fi doar unul dintre avantajele castigate din timpul de calitate in familie.

Oana Sirbu este de parere ca atat parintii, cat si copiii pot beneficia de pe urma clipelor petrecute impreuna.

„Deconectandu-te de la tot ce te implica pe tine zi de zi (si nu sunt activitati putine, din pacate), intrand in lumea aceasta, a copilariei, te poti distra, te poti simti foarte bine, te poti schimba, chiar si pentru cateva minute”, explica ea.

In ceea ce ii priveste pe copii, aceste momente contribuie la dezvoltarea lor. Invatand cum sa relationeze sanatos cu parintii, cei mici vor construi, la randul lor, relatii sanatoase cu altii.

Cum se joaca Oana Sirbu impreuna cu baietelul ei? Afla aici.

Pentru si mai mult timp de calitate in familie, sustine campania 1 Iunie Zi Libera.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s