Serile de Poveste revin la Carturesti

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza cea de-a noua editie a evenimentului Seri de poveste, intre 15 si 19 decembrie.

Pe parcursul a cinci seri, copiii si parintii sunt asteptati in mansarda librariei Carturesti Verona, incepand cu orele 19.00, pentru a lua parte la numeroase momente educative, interactive, pline de invataminte si de surprize. Fiecare seara este una speciala, cei mici fiind invitati sa ia parte la reprezentatii diverse: lecturi creative ale povestilor preferate si chiar interpretari muzicale.

Evenimentul incepe marti, 15 decembrie, in prezenta Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei. Povestitorul serii va fi Magicianul povestilor, Marian Ralea, care le va aduce copiilor Povestea lui Mos Craciun, intr-o interpretare interactiva, in care copiii vor avea rolul principal. De asemenea, corul de copii Ioanid va da tonul Sarbatorilor de iarna, cu un recital de colinde romanesti.

In fiecare din aceste seri, povestile vor prinde viata in interpretarile originale ale unor actori, scriitori sau povestitori, dintre care ii amintim pe Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Dana Rogoz, Irene Arsene, Alexandru China Birta, Andreea Ibacka, Mirela Rizea Marinescu si Muzicantii Voiosi.

Accesul la evenimente este gratuit. Programul evenimentului Seri de Poveste poate fi accesat AICI.

Pe langa latura educationala, evenimentul Seri de Poveste are ca scop si strangerea de fonduri pentru copiii in situatii dificile de viata, pe care Fundatia ii sprijina prin Fondul Special pentru Copii – program national, ce sprijina anual sute de copii din toata tara, aflati in situatii dificile de viata, ce risca sa abandoneze scoala din cauza saraciei. Poti face o donatie online pe www.fpmr.ro/donationline pentru a fi alaturi de acesti copii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s