Transforma dragostea din NEVOIE in PUTERE

Terapeuta Oltea Tudose si Speaker-ul motivational Andrei Tudose le invita pe doamne si domnisoare la evenimentul gratuit Transforma dragostea din NEVOIE in PUTERE, pentru a descoperi cum sa (re)aduca armonia si pasiunea in relatia de cuplu.

Evenimentul are loc joi, 17 decembrie, de la ora 18:30, la Centrul Seeds for Happiness.

Vei afla cum sa depasesti autosacrificiul si sa faci o adevarata echipa impreuna cu partenerul de cuplu, vei descoperi cum sa iti imbunatatesti relatia alaturi de persoana iubita, cum sa iti concentrezi energia spre sentimente pozitive si multe altele.

Oltea si Andrei Tudose vin sa te inspire si sa iti dea toate uneltele si metodele de care ai nevoie pentru a putea incepe sau continua o relatie in care sa traiesti in bucurie, dragoste, pasiune si deplina armonie.

„Noi, Oltea si Andrei, ne-am construit o relatie bazate pe dragoste si empatie descoperind atat dragostea neconditionata cat si lipsa dragostei si nevoia de a iesi din relatie. Am invatat impreuna in cei 14 ani de relatie de pana acum sa ne dam libertate, sa fim onesti si sa ne acceptam asa cum suntem. Am invatat sa gasim pasiunea si dragostea atunci cand credeam ca totul disparuse.”

Evenimentul gratuit din 17 decembrie 2015 este prima zi din programul de mai multe saptamani: „Transforma dragostea din NEVOIE in PUTERE”.

Participantele vor parcurge pe parcursul programului un proces de descoperire de sine revelatoare asupra limitarilor care o tin acolo unde este acum si asupra rolului ei in relatie. Lasandu-se inspirata de modelul pe care il propun Oltea si Andrei, fiecare participanta isi va creea propriul viitor, atat cel personal cat si al relatiei, aducand dragoste si empatie fara sa fie nevoie sa se mai sacrifice.

Pentru a participa la program, completeaza formularul de aplicatie de aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s