Ridica-te puternic cu Otilia si Gaspar!

Otilia Mantelers si Gaspar Gyorgy te invita la o lansare de carte informala, pentru volumul lui Brené Brown, Ridica-te puternic.

Cei doi organizatori ai conferintelor Puterea Relatiilor te asteapta pe 16 decembrie 2015, de la ora 18:00, la Starbucks Promenada, pentru o discutie despre vulnerabilitate.

Toti trecem prin situații dificile – pierderea slujbei, incheierea unei relatii, probleme de comunicare cu copiii – insa, indiferent de circumstante, procesul ridicarii din propria cenusa mai puternici ca oricand este intotdeauna acelasi: noi trebuie sa ne recunoastem emotiile si sa fim mai curajosi, sa ne analizam povestile pana ce descoperim adevarul! Poate ca vom reusi sa parcurgem zi de zi acest proces vindecator, astfel incat el sa se transforme intr-o practica si sa ajunga sa genereze o revolutie in viata noastra!

Autoarea volumului Ridica-te puternic (aparut la Editura Adevar Divin), Dr. Brené Brown, a declansat o revolutie la nivel global despre vulnerabilitate, curaj, rusine si pretuirea de sine. Munca ei in cercetarea legaturilor sociale a aratat ca VULNERABILITATEA (definita ca dorinta de a te exprima liber si de a te lasa vazut) este singura cale care ne poate duce la o iubire si mai mare, la apartenenta, creativitate si bucurie.

Intrarea la eveniment este libera, in limita locurilor disponibile (pot participa doar 100 de persoane). De aceea, pentru inscriere, este necesar sa trimiti un e-mail la simona@paginadepsihologie.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s