Serban Pavlu: Ma uimeste independenta copiilor mei

Serban Pavlu: Ma uimeste independenta copiilor mei

Cam toti stim cat de versatil poate fi actorul Serban Pavlu, care se simte ca pestele-n apa atat in roluri dramatice cat si in cele comice, atat in reclame cat pe scena de teatru. Dar cati il cunoasteti si in rolul de tata? Invitat in emisiunea Tati in dialog, Serban ne-a vorbit despre ce il bucura si ce il sperie in viata de parinte.

Spre deosebire de sumbrul Relu din serialul Umbre, Serban Pavlu este un tip foarte jovial si dornic sa petreaca mai mult timp cu familia sa. „Toate lucrurile care imi scapa de sub control, in ce ii priveste, ma uluiesc. Asta imi place si imi si displace”, ne spune Serban cu privire la cei doi copii ai sai, Natalia (6 ani) si Nicolae (3 ani). Este uimit de cat de repede cei mici devin independenti si regretul sau este ca nu are mai mult timp de oferit celor dragi.

Impreuna cu gazda emisiunii, Alex Zamfir, actorul a vorbit despre ce inseamna sa fii un parinte protectiv in zilele noastre, despre micile trucuri prin care copiii ne surprind si despre cum impaca rolul de tata cu celelalte activitati ale sale.

Daca nu ai ascultat interviul, te invitam sa il descoperi in urmatorul podcast.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s