Se lanseaza Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor

Se lanseaza Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor

Pe 8 martie, la Palatul Parlamentului, are loc Gala „Din apreciere pentru tine”, evenimentul de lansare al Federatiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, entitatea asociativa feminina care reuneste mai multe patronate si asociatii care au femeia in centrul actiunilor si preocuparilor lor. Actiunea de lansare onoreaza curajul, implicarea si viziunea femeilor din Romania, aratandu-le apreciere si oferindu-le incredere in puterea pe care o au in generarea dezvoltarii si schimbarii pozitive a Romaniei.

Este punctata astfel, in anul aniversarii Centenarului, continuarea crezului feminismului romanesc prin infiintarea Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor, o miscare ce sustine si dezvolta implicarea curajoasa si initiativa vizionara, ca trasaturi esentiale ale unei femei.

Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA) este creata pentru a sustine implicarea femeilor in viata economica si sociala din Romania si este inspirata de miscarea antebelica de emancipare, ce a impulsionat prezenta romancelor in viata socio-culturala si politica a tarii. FPFA este singura organizatie asociativa feminina care isi propune reprezentativitatea in dialogul social si crearea unui sistem de suport institutionalizat pentru antreprenoarele din Romania.

„29 de ani de capitalism ne-au lasat mai saraci cu peste 2.000.000 de locuri de munca, pierdute prin procesul de privatizare, si peste 6.000 de companii disparute de pe harta economica a Romaniei. Mai mult, ne-a adus in dar o legislatie greoaie, modificata mult prea des si nearmonizata cu necesitatile antreprenoriale. Sigur, la baza constituirii FPFA sunt mai multe considerente, insa cel mai important este acela de a construi, de a incuraja si de a participa activ la construirea unui cadru economic si social stabil, propice mediului antreprenorial.”, a declarat Cristina Chiriac, Ambasadoarea Antreprenoriatului Feminin in Romania, Presedinte al FPFA.

Evenimentul de lansare al FPFA cuprinde, pe langa momentul festiv al lansarii Federatiei, Gala Aprecierii – un moment de premiere inspirat de povestea printesei Sissi si de inovatiile pe care aceasta le-a facut in acele timpuri, si un concert oferit invitatilor de Directia 5, trupa care si-a facut un frumos obicei din onorarea femeii, frumusetii si sensibilitatii acesteia.

„De prea multe ori uitam sa aratam aprecierea persoanelor importante din viata noastra. Uitam sa le spunem cat de mult inseamna pentru noi si cat de mult ne-au ajutat sa fim ceea ce suntem. Un mesaj de apreciere, pentru cineva drag este mai mult decat o multumire. Este recunoastere, inspiratie, empatie si caldura sufleteasca. Este modul in care ii facem pe cei care conteaza pentru noi sa se bucure si sa se imbogateasca, sa infloreasca si sa primeasca inapoi ce ne-au dat.”, au explicat Marian Ionescu si Cristian Enache, Directia 5.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s