Seminar „Corp sanatos, copil sanatos”, 3 martie

Qbebe lanseaza anul acesta o campanie de informare de mare amploare pentru educatia parinţilor care va purta numele de Scoala Parintilor Responsabili. Pentru ca, asa cum parintii ghideaza cu atentie, daruire si dragoste pasii copilului, in drumul lui in viata, tot asa, Scoala Parintilor Responsabili indruma cu atentie si grija pasii parintilor in cresterea si educarea copiilor, depasind bariera comunicarii online si oferind interacţiune directa cu cei mai bine pregatiti specialisti din toate domeniile ce vizeaza parentingul. Fiecare seminar educativ din Scoala Parintilor Responsabili este menit sa informeze corect, fiind organizate cu determinarea de a oferi solutii, raspunsuri, idei, trucuri si de ajuta si usura responsabilitatea uriasa a unui parinte.

Parintii nu se nasc peste noapte. Copiii da. Tu esti pregatit?

Pe data de 3 Martie 2017, Qbebe invita parintii la Scoala Parintilor Responsabili, pentru a lua parte  la primul seminar educativ din acest an – „Ora de anatomie”.

„Corp sanatos, copil frumos” este scopul si denumirea seminarului, ce se va desfasura intre orele 17:00-20:00, la Crown Cismigiu. Seminarul va fi moderat de Tily Niculae, una dintre cele mai dedicate mamici din zona de parenting. Se vor aduce in discutie probleme ale sistemului digestiv si respirator, sfaturi pretioase in legatura cu bolile copilariei si cu traiul in colectivitate, urmand traseul a 4 lecţii importante, sustinute de cei mai pregatiti profesori – medici si specialisti:

Lectia 1: Sistemul respirator si preventia si tratarea racelilor – Dr. Ana Maria Apostol
Medic specialist ORL

Lectia 2: Sistemul digestiv si preventia Si tratarea bolilor digestive – Alina Stoica, terapeut nutritionist

Lectia 3: Ghid de utilizare a bolilor copilariei – Dr. Angelica Visan, Medic Specialist Boli Infectioase INBI Prof. Dr. Matei Bals

Lectia 4: Imunitatea copilului si traiul in colectivitate – Dr. Alina Ciocoiu, Medic primar neonatologic, Specialist in pediatrie

Coltul cu activitati pentru copii va fi asigurat de animatorii Ursulla.

Pagina de inscrieri: http://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradeanatomie.php

Locurile sunt limitate!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s