Psihologul Gáspár György lanseaza in premiera un curs online de parenting

Cursul online „Copilul invizibil” dureaza sase saptamani, este structurat in 11 video-lecsii si aduce o abordare transformatoare: pentru a avea o relatie armonioasa cu copilul sau este important ca parintele sa faca mai intai pace cu propriul trecut. Cursul se lanseaza pe 28 februarie, iar cei care il achizitioneaza pana pe 28 februarie beneficiaza de o reducere de 20%.

Timp de sase saptamani, psihologul Gáspár György propune o experienta revoltionara de parenting atat parintilor, cst si tuturor celor care lucreaza cu copii: cursul online video „Copilul invizibil”. Abordat din perspectiva transformarii emotionale a parintelui ca demers esential pentru o educare reusita a copilului, cursul cuprinde sase lectii de viata, structurate in 11 prezentari video, sustinute saptamanal. La acestea se adauga un formular de participare la o sesiune de Q & A saptamanal, in care publicul poate primi in mod direct de la psihologul Gáspár György raspunsuri la intrebari si situatii concrete.

Cursul isi propune, in egala masura, sa fie ca o intalnire practica, astfel, publicul este invitat sa aiba pregatite inainte de inceperea cursului o agenda sau un bloc-notes, creioane colorate sau carioca, o poza din copilarie si lipici sau banda adeziva.

Psihologul Gáspár György prezinta in cadrul cursului instrumentele utile fiecarui parinte in procesul de pretuire de sine si autocompasiune, pentru a putea fi un parinte increzator, echilibrat si implinit. Printre beneficiile cursului se numara schimbarea relatiei cu sine insusi, intelegerea si gestionarea propriilor emotii, avand ca rezultat gasirea de solutii personale pentru cresterea unor copii sanatosi, iubitori si plini de compasiune.

Cursul „Copilul invizibil” urmareste mai multe obiective transformatoare pentru adult: intelegerea tiparului de relationare pe care-l avem si constientizarea nevoii de schimbare; acceptarea copilului interior si impacarea cu noi insine; imprietenirea cu propriile emotii si insusirea procesului de pretuire de sine; intelegerea modului in care functioneaza si se dezvolta creierul uman, pentru a ne cultiva mai bine abilitatile de auto-reglare psihologica si relationare cu copiii; descoperirea si practicarea starii de prezenta constienta (mindfulness), ca mijloc de auto-linistire si conectare empatica la copii in situatii de criza; rescrierea povestii de viata, pentru ca aceasta sa integreze atat partile luminoase, cat si umbrele sufletului nostru.

“Inca de la aparitia cartii mele Copilul invizibil, m-am gandit sa pun la dispozitia celor interesati in evaluarea si schimbarea relatiei cu ei insisi posibilitatea unui curs online, care sa abordeze parentingul nu ca pe o lupta de putere intre adulti si copii, ci ca pe o extraordinara sansa de a ne intelege mai bine propria viata, fara critica si prejudecati, fara teama de a ne pierde din autoritate si fara a ne simti vinovati de carentele noastre relationale.” 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s