Se vede in luna februarie la Teatrul Ion Creanga!

Chiar daca vremurile pe care le traim sunt pline de incertitudini si situatii neprevazute, Teatrul Ion Creanga isi continua activitatea cu publicul. Toate masurile de siguranta aflate in vigoare sunt respectate pentru a putea oferi celor mai mici dintre spectatori posibilitatea de a petrece cateva clipe magice in compania personajelor fantastice. Povestile pline de invataturi care se adreseaza juniorilor prescolari cu varste de peste 4 anisori se vad in luna februarie pe scena Teatrului National de Opereta si Musical „Ion Dacian”. Asadar, va puteti incepe zilele de weekend cu o portie zdravana de aventuri nebanuite, pe care le puteti trai alaturi de actorii de pe scena. Fie ca va alaturati gastii de supereroi, companionilor lui Dorothy, lui Jack in aventurile sale din taramul capcaunilor, porcului cu puteri magice sau lui Aladin, distractia este cu siguranta garantata si vine la pachet cu niste invataturi indispensabile, traduse pe intelesul tuturor!

PROGRAM FEBRUARIE 2022

Supereroii revin! (4+)
5.02, ora 11:00, gazduit de Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian”
Lumea povestilor si lumea virtuala sunt profund conectate: de fiecare data cand un copil renunta sa mai citeasca si alege sa intre pentru totdeauna in lumea jocurilor virtuale, un personaj fantastic dispare in Valea Uitarii. Sub aceasta amenintare teribila, eroii din basme pornesc intr-o uriasa aventura pentru a aseza universul povestilor din nou in echilibru. Insa, pe masura ce lupta se inteteste, o noua misiune, chiar mai importanta – salvarea timpului magic petrecut in familie – ii va transforma pe protagonistii nostri in adevaratii supereroi ai tuturor timpurilor.

Vrajitorul din Oz (5+)
6.02 & 27.02, ora 11:00, gazduit de Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian”
Aventura tinerei Dorothy reprezinta si astazi o sursa de inspiratie atat pentru cei mici cat si pentru cei mai mari. Povestea ei ne aduce aproape invataminte nobile si ne arata ca increderea si determinarea sunt cheia spre depasirea oricarui obstacol care ne apare in cale. Pe drumul de caramizi galbene, ea intalneste personaje cu diferite lipsuri, dar de cele mai multe ori nici noi nu realizam ca uneori e esential sa aruncam o privire asupra sinelui. Acolo, in interior, se ascund puteri nebanuite de care nici nu eram constienti ca le avem.

Jack si vrejul de fasole (5+)
19.02, ora 11:00, gazduit de Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian”
Exista oare vreo modalitate prin care putem transforma realitatea, atunci cand nu este prietenoasa, intr-o lume de basm? Jack reuseste sa faca asta cu ajutorul unor boabe de fasole fermecata, insa pentru a reusi, Jack ne invata ca trebuie sa oferim ceva in schimb. Practic aventura lui ne arata ca daca atunci cand ne lipseste ceva suntem dispusi sa facem un compromis, sansele de indeplinire a visurilor noastre cresc considerabil.

O mie si una de nopti – Lampa lui Aladin (5+)
20.02, ora 11:00, gazduit de Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian”
Povestea lui Aladin si a lampii fermecate o cunoastem in diferite forme, insa esenta ei este aceeasi si se remarca indiferent de felul in care este prezentata. Versiunea noastra imbina armonios muzica, miscarile sincron si multa magie, deoarece lampa e una, insa in ea se regasesc doua genii care va pot indeplinii toate dorintele! Cum se sfarseste povestea si ce alte intamplari neasteptate se intampla pe parcurs, aflam impreuna in sala de spectacol!

O poveste a porcului (5+)
26.02, ora 11:00, gazduit de Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian
Scenariul spectacolului are la baza una dintre multele povesti cu talc ale lui Ion Creanga – un basm al carui personaj fantastic este chiar un porc inzestrat cu puteri supranaturale. Acesta reuseste sa schimbe destinul a doi oameni simpli, manati de o dorinta arzatoare – aceea de a avea un copil – decid sa ia in grija prima fiinta care le iese in cale. De ce fapte marete este in stare fiinta magica si cum reuseste sa rasplateasca fapta buna a celor doi batrani, puteti descoperi asistand, din pozitia de spectator, protagonistii-actori de pe scena.

Mai multe detalii pe  www.teatrulioncreanga.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s