Seminar Scoala Parintilor Responsabili

Temelia unui adult de succes este construita de parinti responsabili. Copilul de azi este in continua formare, este modelat de societatea moderna, de mediul familial, de prieteni, de sistemul educational, de fiecare decizie pe care parintii sai o adopta. Dupa 8 ani de experienta directa cu parintii in mediul online, Qbebe aduce in atentia acestora cele mai importante subiecte privind bunastarea copiilor pentru a fi dezbatute de specialisti prin intermediul evenimentelor educationale offline ale Scolii Parintilor Responsabili.

Scoala Parintilor Responsabili este o serie de evenimente construite special pentru a informa corect si util parintii. Pentru ca un copil creste oricum, dar pentru a creste frumos si sanatos are nevoie de implicarea parintilor pe toate planurile. Fiecare sesiune de educatie din Scoala Parintilor Responsabili este menita sa informeze corect, fiind organizate cu determinarea de a oferi solutii, raspunsuri, idei, trucuri si de ajuta si usura responsabilitatea uriasa a unui parinte. Asa cum parintii ghideaza cu atentie, daruire si dragoste pasii copilului, in drumul lui in viata, tot asa, Scoala Parintilor Responsabili indruma cu atentie si grija pasii parintilor in cresterea si educarea copiilor, depasind bariera comunicarii online si oferind interactiune directa cu cei mai bine pregatiti specialisti din toate domeniile ce vizeaza parentingul.

Fiecare eveniment abordeaza o tematica noua, cu speakeri specializati pe domeniile dezbatute si va fi transmis live pe facebook si pe site-ul Qbebe.

Fiecare eveniment va oferi posibilitatea parintilor sa vina insotiti de copii, cu un spatiu destinat acestora si o zona de catering cu apa, cafea, ceai, sucuri si gustari.

Fiecare eveniment pastreaza aceeasi structura de orar, se desfasoara in aceeasi zi a saptamanii si in aceeasi locatie.

Ziua desfasurarii: Vineri
Locatie: Crown Cişmigiu
Program: 17.00-20.00

Va puteti inscrie accesand http://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s