School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan!

School is cool! Pregatirile pentru noul an scolar incep la Auchan. Alege din cele peste 2500 de produse pentru mers la scoala si pentru cursuri online.

Auchan sustine educatia si te invita sa afli de la specialisti cum poti fi un parinte pregatit pentru inceputul scolii.

Anul acesta, mai mult decat oricand, pregatirile pentru noul an scolar reprezinta o adevarata provocare, atat pentru copii, ca si pentru parinti. Pe langa faptul ca vor sa se asigure ca nu le lipseste nimic din ghiozdane micilor scolari, parintii vor sa-i stie pe copii in siguranta la scoala.

La rubrica „Back to school” vorbim astazi cu Diana Segarceanu, director Avenor College din Bucuresti, unde anul scolar a inceput, pentru al 14-lea an consecutiv, la 1 septembrie, cu traditionala ceremonie de intampinare a copiilor cu baloane colorate (adaptata, bineinteles, la contextul actual).

„Noi avem spatiu suficient pentru scenariul verde, fara absolut nicio problema. Am amenajat special foarte multe spatii exterioare, am reorganizat orarul, pentru ca foarte multe din activitatile educationale sa se intample in aer liber si chiar in padure.”, povesteste Diana Segarceanu. 

Reprezentantii institutiei de invamant sunt pregatiti, insa, si pentru organizarea cursurilor online.

„15-20% dintre parinti nu o sa-si trimita copiii la scoala, cel putin in urmatoarele doua saptamani”, spune directorul Avenor College.  

In aceste conditii, lectiile se vor desfasura si pe baza scenariului galben, pentru a avea grija si de copiii care sunt acasa.

„Incurajam pe toata lumea sa vina la scoala, insa suntem pregatiti sa avem grija si de copiii care invata de acasa.”, adauga Diana Segarceanu. 

Asculta mai jos interviul acordat de Diana Segarceanu in rubrica “Back to school” din emisiunea Happy Music, cu Marius Constantinescu: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s