Sara Roman – De la ascultator la participant

Sara Roman, cunoscuta pe la noi si ca „Sara Buna Seara”, este una dintre primele fane Itsy Bitsy. Iata cum a ajuns sa participe trup si suflet (sau, mai bine zis, voce si suflet), alaturi de extraterestrii ei preferati.

Ne asculta de aproape 10 ani, alaturi de familia ei, atat cu parintii, cat si cu bunicii. Ne asculta acasa sau in vacanta, in Romania sau pe alte meleaguri si chiar si de ziua ei.

„Cu siguranta voi purta in suflet si aniversarea zilei mele de nastere de 9 ani.Imi amintesc ca am fost sarbatorita in direct la Radio Itsy Bitsy. A fost minunat!”

Pentru Sara, Itsy Bitsy FM este un loc de joaca, unde se poate intalni cu prietenii sai, din Galaxia Xarazon. Este si un loc unde a invatat o multime de lucruri si si-a format apetitul pentru cunoastere. Isi aduce aminte si acum, cu drag, de numeroasele emisiuni pe care le astepta cu nerabdare.

In acelasi timp, pentru parintii sai, postul de radio a fost un sprijin, prin emisiuni ca „Meditatii pentru parinti”, si un prilej de relaxare, datorita muzicii.

In plus, o fana atat de insufletita nu putea sta deoparte, asa ca, in timp, a ajuns sa cante pe scena Itsy Bitsy si sa ia parte la numeroase proiecte. A avut propria emisiune-pastila, „Meserii pentru copii”, si si-a exprimat creativitatea in jingle-uri care si acum se aud pe post.

Sara Roman are acum 15 ani, dar poarta cu ea, in continuare, amintirile dragi, faurite inca de cand anii sai puteau fi numarati pe degetele de la o mana.

Va multumesc tare mult pentru o copilarie intr-adevar fericita!!!” – ne transmite, cu emotii, Sara Buna Seara.

„Sara, pastreaza mereu un zambet in inima si ramai la fel de jucausa! Suntem prieteni pe vecie”, ii ureaza Itsy si Bitsy.


3 comentarii la „Sara Roman – De la ascultator la participant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s